Nokia 6210 Navigator - Softwareopdateringer

background image

Softwareopdateringer

Nokia udgiver muligvis softwareopdateringer, som kan indeholde nye funktioner, forbedrede
funktioner eller optimerer ydeevnen. Du kan anmode om disse opdateringer gennem
pc-programmet Nokia Software Updater. Når du vil opdatere enhedens software, skal du
bruge programmet Nokia Software Updater og en kompatibel pc med operativsystemet
Microsoft Windows 2000, XP eller Vista, og du skal have en bredbåndsforbindelse til
internettet og et kompatibelt datakabel, der kan anvendes til at slutte enheden til pc'en.

Du kan finde yderligere oplysninger og hente programmet Nokia Software Updater på
www.nokia.com/softwareupdate eller det lokale Nokia-websted.

Hvis netværket understøtter trådløse softwareopdateringer, kan du også anmode om
opdateringer gennem enheden. Se “Opdatering af software” på side 70.

Når du henter softwareopdateringer, kan det medføre, at der overføres store mængder
data via din tjenesteudbyders netværk. Kontakt tjenesteudbyderen for at få yderligere
oplysninger om, hvad dataoverførsel koster.

Kontrollér, at enhedens batteri er tilstrækkeligt opladet, eller tilslut opladeren, før
opdateringen sættes i gang.

background image

K o m g o d t i g a n g