Nokia 6210 Navigator - Ohjelmistopäivitykset

background image

Ohjelmistopäivitykset

Nokia voi tuottaa ohjelmistopäivityksiä, jotka saattavat sisältää uusia ominaisuuksia ja
parannettuja toimintoja tai joiden suorituskykyä on parannettu. Voit ehkä pyytää näitä
päivityksiä Nokia Software Updater -tietokonesovelluksen avulla. Jotta voit päivittää
laitteen ohjelmiston, tarvitset Nokia Software Updater -sovelluksen, yhteensopivan
PC-tietokoneen, jossa on Microsoft Windows 2000-, XP- tai Vista-käyttöjärjestelmä sekä
laajakaistayhteys Internetiin, ja yhteensopivan datakaapelin, jolla voit liittää laitteen
tietokoneeseen.

Lisätietoja saat sivustosta www.nokia.com/softwareupdate tai paikallisesta Nokian Web-
sivustosta, joista voit myös ladata Nokia Software Updater -sovelluksen.

Jos verkko tukee over the air (OTA) -ohjelmistopäivityksiä, voit ehkä pyytää päivityksiä myös
laitteesta. Lisätietoja on kohdassa ”Ohjelmiston päivittäminen”, s. 70.

Ohjelmistopäivitysten lataaminen voi aiheuttaa suurten tietomäärien siirtämisen
palveluntarjoajan verkon kautta. Lisätietoja tiedonsiirron kuluista saat palveluntarjoajalta.

Varmista, että laitteen akussa on riittävästi virtaa, tai kytke laite laturiin, ennen kuin aloitat
päivityksen.

background image

K ä y t ö n a l o i t t a m i n e n